tisdag 16 juni 2009

Frökenpresenter.....


Har faktiskt inte haft någon skaparlust eller inspiration på flera dagar därför har det inte blivit något inlägg heller, men nu....

Varje gång det är dags för presenter till fröknarna på dagis så är det jag som får samla in pengar och köpa något annars blir det inget och så även nu när det var dags för sommarpresenterna. Fast måste ju medge att det är lite kul också fast ibland får man ju lite idé torka när man köpt presenter till samma personer i flera år som man känner men vet inte ändå vad de har för smak.
Köpte presenter och gjorde även små godispåsar i cellofan med tags till, se nedan.


Här står de på rad


Lite huller om buller

En tags i närbild


En tags till i närbild

Det står "Trevlig sommar önskar barnen på skogen" bakom.

Bara hålla tummarna att de blir glada för detta.

Ha en fortsatt trevlig kväll // Camilla.

4 kommentarer:

  1. Hej Camilla! Roligt att se vad du pysslar med på fritiden! Fina kort mm du gör. Hoppas allt är bra med dig! Mvh. Annika Z i Västerås.

    SvaraRadera
  2. Solveig Nilsson16 juni 2009 kl. 22:55

    Hej Camilla.
    Vilket kul hobby Du håller på med , verkligen fina presenter,och vad trevligt att få, men vilket tålamod , det verkar vara mycket pyssel
    och knåp, men vackert.
    Pyssla på bara.... hälsningar Solveig.

    SvaraRadera
  3. Ätbara gåvor är det bästa, och är de sen fint dekorerade med personliga tags som du gjort blir det verkligen uppskattat!

    Ha en skön midsommar Camilla!!!

    mari.

    SvaraRadera
  4. Verkligen uppskattat! Tack så jätte mycket.
    Jättefint kort och gott godis. Fin skål att lägga det i. Om man inte hinner äta upp det innan. Hihi! Får bjuda dig på muffins i de fina muffinsformarna. Tack ännu en gång. Trevlig sommar! Kram Ingela (Kök/Städ)

    SvaraRadera