torsdag 20 augusti 2009

Upprop idag.

Idag har jag varit på min yngste sons första upprop, det är så kul att se de där små i förskoleklass de är så förväntansfulla.

Satt och altrade två tändsticksaskar häromdagen och resultatet ser ni här nere. En ser väldigt glittrig ut på bilden. Ha en bra torsdagskväll, Camilla


måndag 17 augusti 2009

Gå bort presenter...

Det var ett tag sedan jag gjorde ett inlägg och tyckte att det var på tiden nu, men ibland finns liksom inte skaparlusten riktigt och ibland är det annat som ska fixas, även om jag får prioritera bort det där andra ibland för min hobby men ibland går liksom inte det :)

Idag är jag föräldraledig för det är stängt på fritids, lite skönt att vara ledig.

I fredags var vi bjudna på kräftkalas hos ett par goda vänner och jag hade altrat en after eight ask och gjort ett flaskkort till en vinflaska som vi hade med oss.


Flaskkortet

En stämpel som jag köpte när vi var på semester i Göteborg, Istället för en blomma, tycker den är passande
den altrade after eight asken

En av mina hängla stämplar fick va med också
Igår gjorde jag en beställning från Landstoken med bla några nya stämplar, jag längtar redan efter det paketet, är som ett barn på julafton :)
Ha en bra måndag.
Camilla

måndag 3 augusti 2009

Semestern slut....

Ja då har man gjort första dagen efter semestern, slut på sovmorgon. Alltid lika segt de första dagarna, men men lika för alla.
Jag har gjort några kort som inte är till någon just nu, men det är ju alltid lika bra att ha på lager.
Ett grattiskort

En söt hängla stämpel

När vi var i göteborg var jag ju såklart in i en scrapbooking affär, inte lika uppskattat av mina tre pojkar men ibland får de stå ut med en scrapgalen kvinna i huset;), köpte i alla fall bla den här stämpeln


Ett kram kort

med ännu en hängla stämpel

Det var vad jag hade att visa idag, ha en fortsatt trevlig måndagskväll.

Camilla